Sjømannskirken påTenerife

Den spanske ferieøya Tenerife ble fra slutten av 1980-årene besøkt av den norske sjømannspresten på Gran Canaria, hovedsakelig i forbindelse med vielser. Men etter gjentatte anmodninger fra de stadig flere nordmennene bosatt på øya, samt konsulatet og den svenske kirken på Tenerife, kom Sjømannskirkens engasjement på øya etter hvert inn i fastere former. I 2008 etablerte organisasjonen fast tilstedeværelse i byen Los Cristianos sør på øya i Svenska kyrkan i utlandet sine lokaler. Ti år senere – i 2017 – flyttet virksomheten inn i egen kirke i bydelen Don Antonio.

Artikkelen er under oppdatering

Kirken i dagVelkommen til Sjømannskirken på Tenerife!

Sjømannskirken på Tenerife er lokalisert i Don Antonio, en bygning sentralt i Los Cristianos. (Like over gata for BurgerKing). Velkommen innom på vafler, kaffe og gudstjeneste! Les mer om Tenerife