Norsk julemarked over hele verden

Nesten alle sjømannskirker har en egen julebasar. Velkommen!

Viktig inntekstkilde
Fra starten av november og til første del av desember er det høysesong for basarer i sjømannskirkene ute i verden. Hjemme i Norge er det også basaraktivitet for tiden. Fortsatt skaper foreninger og lag glede og engasjement for Sjømannskirken, og steller i stand basarer til inntekt for arbeidet vi driver verden rundt.

Hvor og når?

Informasjon om de ulike julebasarene finner du på hver kirke sin egen side, men her er noen eksempler. Stikk innom for en trivelig dag med god mat, fine ting, kjekke aktiviteter og mye hjertevarme!

Første julebasar foregår ved Sjømannskirken i Alanya. Den 7. november blir det fullt hus og stort loddsalg.

8.-11. november er det duket for det store julemarkedet ved Sjømannskirken i Rotterdam. Ta med familie og venner for en unik smak av Norge.

9. til 11. november rigges Sjømannskirken i Houston om for julemarked.  Det lukter ferskt bakverk i hele Young Street og kirken flyter over av norske julevarer, nisser, lusekofter, raggsokker, pinnekjøtt og ribber.

Mye må bakes i forkant av julemarkedet ved Sjømannskirken i Houston .

Ved Sjømannskirken i New York åpnes dørene for julemarked 15. til 18. november.

16. til 18. november kan du oppleve skikkelig julestemning ved sjømannskirkene i Albir-Villajoyosa, Torrevieja og San Fransisco.

17. november kan du turen innom Sjømannskirken på Costa del Sol og 17. og 18. november blir det full julestemning ved Sjømannskirken i ParisSjømannskirken i Miami og Sjømannskirken i Singapore.

Sjømannskirkens julemarked i Hamburg er alltid populært.

Julemarkedet ved Sjømannskirken i Hamburg er et av de største. Her er hele fire dager satt av til markedet, først 16.-18. november, og deretter 23.-25. november.

I Sveits blir det julemarked både i Zürich og Genève. Julemarkedet i Genève er kjent for den gode norske laksen, hjemmelagde julekaker og kjøttkakemiddagen. I Zürich forsvinner brunosten fort og pinnekjøttet er også populært.

I slutten av måneden inviteres du til flotte julemarkeder på Tenerife, i København,i London og i Dubai.

Julebasaren i Berlin er også et flott arrangement. Det finner sted 8. og 9. desember.

Sjømannskirken i London har mye koselig julepynt til salgs. Velkommen!