Norsk julemarked over hele verden

Nesten alle sjømannskirker har sitt eget julemarked. Velkommen!

Viktig inntektskilde
Fra starten av november og til første del av desember er det høysesong for basarer i sjømannskirkene ute i verden. Hjemme i Norge er det også basaraktivitet for tiden. Her starter mange litt tidligere, gjerne i oktober. Fortsatt skaper foreninger og lag glede og engasjement for Sjømannskirken, og steller i stand basarer til inntekt for arbeidet vi driver verden rundt.

Hvor og når?
Den aller første norske julebasaren ute i verden går av stabelen ved Sjømannskirken i Alanya 6. november.

Dagen etter starter julemarkedsdagene i Rotterdam. Nytt av året er at det holdes julemarked to helger i denne byen. Både 7.-10. november og 16.-17. november. Inntektene fra julemarkedet vil gå til vedlikehold av det vakre, fredede kirkebygget og til de mangfoldige aktivitetene i Sjømannskirken har i Nederland. Les mer om julemarkedet her.

Ved Sjømannskirken i Houston blir det julemarked 8.-10. november. Dette er denne sjømannskirkens største arrangement i løpet av året og forventer nærmere 2000 besøkende. Les mer om programmet her.

Frivillige ved fjorårets julebasar i Torrevieja.

Frivillige ved fjorårets julebasar i Torrevieja.

Helgen 16. og 17. november blir det mange muligheter for norsk julestemning i Europa. Da er det duket for julemarkeder både i Paris, Zürich, Torrevieja og på Costa del Sol. I Stockholm, Albir-Villajoyosaog Zürich holdes julebasarene 15. og 16. november.

I Hamburg blir det julemarked to helger på rad. Først 15. og 16. november. Deretter 22.-24. november.

Er du på Gran Canaria 19. eller 20. november, anbefaler vi at du tar turen innom sjømannskirken. Det vil bli salg av masse fint hjemmelaget håndarbeid produsert av kirkens mange flotte og flittige håndarbeidsdamer.

Sjømannskirken i London har mye koselig julepynt til salgs. Velkommen!

Sjømannskirken i London har mye koselig julepynt til salgs. Velkommen!

I New York blir det norsk julemarked fire dager på rad, fra torsdag 21. november til søndag 24. november. Tradisjonen tro vil det bli salg av hjemmestrikk og annet håndarbeid, norsk julepynt og et stort utvalg av norske matvarer. Lørdagen blir det juleverksted og julefilm, og søndagen inviteres du til kort gudstjeneste før det blir skikkelig basar med åresalg! Les mer om programmet her.

Ved Sjømannskirken i Dubai arrangeres julemarkedet 22. og 23. november.

Er du i nærheten av Sjømannskirken i Los Angeles eller Sjømannskirken i Miami 23. eller 24. november er du heldig! Da blir det selvsagt julemarked.

Sjømannskirken i London kan også garantere norsk julestemning denne helgen. Som i fjor kan du kjøpe deilige norske delikatesser i teltet på St. Olav’s Square, i kaféen inne i kirken og i bodene i Albion Street.

Lørdag 23. november blir det også julemarked i Genève. Et marked som tiltrekkes både av nordmenn og sveitsere. Her loves det både lutefisk, laks, brunost, pinnekjøtt, kransekaker og vafler. Samme dag er det også julemarked ved Sjømannskirken i Aberdeen.

Helgen etter blir det ekte norsk julestemning ved Sjømannskirken i Singapore. Les mer her.Det blir også julebasar ved Sjømannskirken i København denne helgen. 30. november åpner også Sjømannskirken på Tenerife dørene til sin julebasar.

Den siste julebasaren holdes ved Sjømannskirken i Berlin7. og 8. desember. Det blir salg av god norsk mat, norsk matvarer, strikkegensere, pledd. Og fra scenen loves musikk fra norske og tyske musikere.

Bor du i nærheten av et av disse stedene? Stikk innom julemarkedet for en trivelig dag med god mat, vakre ting, kjekke aktiviteter og mye hjertevarme!

Ved Sjømannskirken i Houston er julemarkedet kirkens største arrangement.

Ved Sjømannskirken i Houston er julemarkedet kirkens største arrangement.

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info