Konfirmantleir i London

Konfirmasjon

Bli konfirmant i Sjømannskirken du også!

VELKOMMEN SOM KONFIRMANT

I BELGIA, NEDERLAND OG LUXEMBOURG - #BENELUX!

KONFIRMANT 2022/23

HVA SKJER I KONFIRMANTTIDEN?

UNDERVISNINGSSAMLINGER

Det blir tre undervisningssamlinger på høsten og tre på våren.

GUDSTJENESTER

Å være konfirmant er ikke bare teori, det er også praksis.

Som konfirmant er du med på ulike typer gudstjenester gjennom hele året.

KONFIRMANTLEIR

Høydepunktet for mange konfirmanter er å dra på leir! Hovedleiren vil gå til Sjømannskirken i London. Vi vil også gjenta suksessen å dra til Sjømannskirken i Rotterdam.

KONFIRMASJONSGUDSTJENESTEN

Konfirmasjonsåret avsluttes med en høytidelig og fin festgudstjeneste der alle

konfirmantene blir bedt for og blir sendt ut i livet igjen med alle gode ønsker.

DATOER Å MERKE SEG:

PRESENTASJONSGUDSTJENESTEN

Søndag 25. september i Brussel (Belgia-konfirmanter)

Søndag 16. oktober i Sjømannskirken i Rotterdam (Nederland- og Tyskland-konfirmanter)

(Lørdag 8. oktober, dersom vi har konfirmanter i Luxembourg)

INFORMASJONSMØTET

Disse samlingene vil skje i etterkant av gudstjenestene. På grunn av store avstander og litt for lenge til presentasjonsgudstjenesten, vil vi finne vi en dag alle fra Nederland og Tyskland kan (evt. at vi tar noe via nettet).

TUR OG LEIR

Rotterdamtur: Lørdag og søndag 15.-16. oktober blir det felles tur og overnatting i Sjømannskirken.

Londonleir: Datoer er ikke landet ennå, men det er fra en torsdag til en søndag i mars 2023.

KONFIRMASJONSSEREMONIEN

Lørdag 27. mai 2023 i Brussel (sted er ikke landet ennå)

Søndag 28. mai 2023 i Sjømannskirken i Rotterdam

Søndag 29. mai 2023 i kapellet inne på Shape/NATO-basen i Mons

UNDERVISNINGSSAMLINGER

Det vil bli tre undervisningssamlinger på høsten og tre på våren. Det vil skje regionsvis, seks samlinger i Rotterdam (for Nederland og Tyskland) og seks samlinger i Brussel/Waterloo (for Belgia). Tid og sted for disse samlingene kommer vi tilbake til.

MELD DEG PÅ!

JEG ER IKKE DØPT - KAN JEG VÆRE MED DA?

Svaret er ja. Du er velkommen til å delta i konfirmantopplegget i sjømannskirka selv om

du ikke er døpt. Men dåpen er en forutsetning for å delta i den avsluttende

forbønnshandlingen på konfirmasjonsdagen. Du har god tid til å tenke på hva

du selv vil gjøre. I kirkene rundt om i verden og i Norge er det hvert år er det noen konfirmanter som velger å bli døpt i løpet av konfirmasjonsåret.

SLIK MELDER DU DEG PÅ:

Skriv en mail til sjømannspresten på «ter@sjomannskirken.no» og legg inn følgende info:

• Fullt navn på konfirmant og foresatte
  • Fødselsdato på konfirmant
  • Dåpssted og dåpsdato (evt. ikke døpt)
  • Undervisningssted (Belgia, Nederland eller Luxembourg)
  • E-post og telefonnummer til konfirmant og foresatte
  • Allergier
  • ekstra behov eller noe vi bør vite om konfirmant som er relevant.
  • Hvem av foresatte som skal info (mor/far/begge).

PRIS

Dere betaler kr 100 EUR, som dekker alt utenom Londonleiren. Londonleiren koster 300 EUR i tillegg. Vi vil at konfirmanttiden skal være for alle som har lyst og pris skal ikke hindre noen fra å delta. Ta kontakt med oss ved behov for oppdeling av innbetaling eller økonomisk støtte.

Vi gleder oss til å se deg!

Thomas Erlandsen,                                                Liv-Helga Hammeren Fure,

Sjømannsprest                                                           Diakonal medarbeider