Konfirmasjon

Er du konfirmant 2022/2023?
Vi vil gjerne ha kontakt med deg!

Har du lyst å konfirmere deg?

Konfirmasjonstiden er en tid for å utforske viktige spørsmål, som hvem er jeg? Finnes det en Gud? Hva tror jeg på? Hva vil det si å være en kristen? Og mye mer. Konfirmasjonstiden er altså ikke bare for deg som tror. Den er også for deg som tviler, eller bare er nysgjerrig. 

Som konfirmant i Sjømannskirken i Berlin vil du følge to spor: Du vil bli nettkonfirmant og følge et opplegg som hjelper deg til å lære mer om deg selv og om kristen tro. Men du vil også få møte andre konfirmanter på leir gjennom samlinger i Berlin og München, litt avhengig av hvor årets konfirmanter bor.

Oppstart for høsten 2022 blir i begynnelsen av oktober. 

Vi har konfirmasjonsgudstjenester i mai/juni både i kirka i Berlin og i en kirke vi låner i München, og du kan også konfirmeres i Norge om du skulle ønske det.

Hvem er vi?

Konfirmantlederne Åsmund, Ingrid og Solveig

Konfirmantansvarlig blir Åsmund Spilling Bakkevig, i tillegg blir du kjent med Ingrid Steinkopf som er praktikant og Solveig Spilling Bakkevig som er sjømannsprest.

Hvordan melder jeg meg på?

Du melder deg som konfirmant i Berlin ved å melde deg som nettkonfirmant. Når du har gjort dette vil du motta mer informasjon fra oss i Berlin. Mer informasjon om nettkonfirmant og påmelding finner du her!

Ta gjerne en titt på bildene her på siden for å få et enda bedre inntrykk av tiden som konfirmant.

Vi her i sjømannskirken gleder oss til å bli kjent med de nye konfirmantene for 2022/2023 og ønsker dere velkommen til et år fullt av læring, opplevelser, vennskap, undring, utvikling og moro!

Ta gjerne kontakt med sjømannskirken i Berlin på berlin@sjomannskirken.no om du er i konfirmasjonsalder, om du har barn som er det eller om du har spørsmål knyttet til konfirmasjonstiden. 

Glimt fra konfirmantleir i London

Hvert år drar vi på konfirmantleir ulike steder i Europa, ofte på høstleir til Hamburg og på våren er den store konfirmantleiren i London der det deltar konfirmanter fra hele Europa. Her kan du se noen glimt av hvordan det er å være med på leir i London

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info