Ung i New York

Noen søndager i semesteret inviterer vi norske studenter og Young Professionals i New York til en trivelig kveld med quiz og god mat. Her er det mulig å finne noen nye venner! På menyen står det norsk taco, grillmat, norsk julemiddag eller annet. 

Studentprest Jofrid Landa er ofte til stede på disse samlingene, og noen ganger er det lagt opp til programinnslag, men studentgrøten er først og fremst et uformelt sosialt møtepunkt. 

Du finner oss også på Facebook. Gruppen heter "Ung i New York".

Har du spørsmål om Ung i New York, eller vil registrere deg på vår mailingliste, kan du sende e-post eller ringe oss på telefon +1 212 319 0370.

Velkommen!

Sjømannsprest for studenter
Jofrid Landa er sjømannsprest for studenter og har ansvar for de norske studentene i USA, Canada og Mexico. Hun har base i New York, og er tilgjengelig både på nett, på kafe og på de ulike studiestedene, og vil gjerne møte så mange som mulig av dere.

En viktig del av Jofrids arbeid er beredskapsarbeid. Oppstår det en krise der du befinner deg, eller en vanskelig situasjon hjemme, så kan hun bidra. Studentpresten har taushetsplikt.

ANSA (Association of Norwegian Students Abroad) har et stort og velfungerende lokallag i New York. De har mange gode tips om USA-studier, og arrangementer du ikke vil gå glipp av. Deres nettside finner du her.

Generalkonsulatet i New York
Det offisielle Norge i New York, som bistår nordmenn med pass og visum-spørsmål, samt en rekke andre forhold. 
Deres nettside finner du her.

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info