USAHjertelig velkommen til Sjømannskirken i New York!

Vi holder til mellom 1. og 2. avenue i 52. gate på Manhattan.

Kirkens inngangsparti.

Sjømannskirken er en omsorgsfull, oppsøkende og diakonal kirke, midt i verdens hverdag. Det betyr at vi er mye mer enn bygg og arrangement. Vi ønsker å være tilstede for mennesker som trenger samtale, praktisk bistand eller sjelesørgerisk støtte.

Ønsker du å komme innom for en kaffe på taket, handle i butikken, lystenning eller låne en bok? Vi holder nå kirkebygget åpent hver fredag og lørdag fra kl. 12-16, men ønsker du å komme innom utenom dette, gjør en avtale enten via newyork@sjomannskirken.no eller send en melding på vår Facebook side.

Les også informasjon om smittevernveiledning ved arrangementer her.

Vi ønsker dere alle velkommen til vår nye ONLINE STORE, hvor du kan få skandinaviske delikatesser sendt rett hjem til din egen stue, eller hente delikatessene selv i kirken.

Program for November 2020

Åpningstider
Vi holder nå kirkebygget åpent hver fredag og lørdag fra kl. 12-16. Butikken har nå fått inn nye varer, så kom gjerne innom for litt påfyll av norsk sjokolade og andre Skandinaviske delikatesser.

Digital Gudstjeneste
Gudstjenestene våre kan dere finne på vår nettside og vår Facebook og Youtube side.

Ung i New York
Vi har jevnlige arrangementer som er åpent for studenter og young professionals i New York. Vi møtes bl.a. til piknikk i parken, grilling på taket eller tur på museum. For info, ta kontakt med Odd Inge på oit@sjomannskirken.no
Bli også medlem av vår facebook gruppe her

Strikkeklubb
Hver onsdag. Påmelding og informasjon via Anbjørg på akn@sjomannskirken.no

Julesalg
Lørdag 28. november starter vi årets julesalg. Dette vil pågå i våre åpningstider helt frem til jul. Mer info kommer snart.

Følg også gjerne med på vår julekalender, som du finner rett under her.

317 East 52nd Street, New York, NY 10022.

12454 id

Gi en gave

01.12.2020 17:17:20
07.12.2017 19:59

Butikken i Sjømannskirken

Sjømannskirken i New York har sitt eget butikkhjørne. Her får du kjøpte norske matvarer.

24.08.2016 14:50

Bryllup i New York

Velkommen til å feire bryllup på Manhattan!

24.08.2016 14:44

Overnatting i Sjømannskirken

Se for deg å rusle hjem i NY-atmosfæren fra en musikal på Broadway, en jazzklubb i West Village, eller en god middag på en av byens mange flotte restauranter. Det kan bli virkelighet – her i Sjømannskirken har vi tre gjesteleiligheter som vi leier ut til norske turister.

29.01.2019 22:36

Information in English

Our church has been in New York since 1878 and we are still the hub for Norwegian’s and Norwegian culture in New York City.