Dette gjør vi

Babysang

Konfirmanter 2022 NY

Konfirmasjon

Velkommen som konfirmant ved Sjømannskirken!

Brudepar Maja 16X9

Bryllup i New York

Velkommen til å feire bryllup på Manhattan!

Dsc 3664 16X9

Butikk

Sjømannskirken i New York har sitt eget butikkhjørne. Her får du kjøpte norske matvarer.

Leiligheter NY 005 MG 6714

Overnatting på Manhattan

Se for deg å rusle hjem i NY-atmosfæren fra en musikal på Broadway, en jazzklubb i West Village, eller en god middag på en av byens mange flotte restauranter. Det kan bli virkelighet – her på Sjømannskirken har vi fem gjesteleiligheter som vi leier ut til norske turister. Vi er en Nonprofit organisasjon og derfor er utleie av leilighetene en viktig inntektskilde for å drive arbeidet i Sjømannskirken i New York.

Konfirmatleir 16X9

Bli medlem i Sjømannskirken

Sjømannskirken i New York er avhengig av din støtte, og du får gleden av medlemsfordelene.

Support the Church and enjoy our membership perks.

Ingvild Waerhaug - Sowing The Seeds of Love

Kunstgalleri

Information about Trygve Lie Gallery at the Norwegian Seamen's Church in New York.

Bilde 1 1 16X9

Inger og William Ginsberg Library - det norske biblioteket i New York.

Baatbesoek 1 16X9 2

Båtbesøk

Vil du ha besøk? Ta kontakt.

Img 0479 1 16X9

Oppsøkende arbeid

Vi besøker deg gjerne hjemme eller i bedriften!

Noednummer 16X9

Hjelp og beredskap

Oppsøkende virksomhet og beredskap er en viktig del av Sjømannskirkens arbeid. Dette gjelder både lokalt her i New York og rundt om i verden der nordmenn ferdes. Vi er i New York for deg!

References No Folkeuniversitetet 16X9

Bergenstesten

Ønsker du å gjennomføre Bergenstesten i Sjømannskirken?

Ung I NY2

Ung i New York

2019 11 Julekonsert 16X9

Kulturarrangementer

Velkommen til den norske kulturkirken i New York!

Kirken 16X9

Information in English

Our church has been in New York since 1878 and we are still the hub for Norwegian’s and Norwegian culture in New York City.

Hva skjer i kirken?