Museumsbesøk i Paris

Bli med på kunstutstilling i Paris. Vi møtes ved et museum/galleri og går på utstilling sammen. Etterpå spiser vi lunsj.

Hvilke utstillinger vi velger er ikke fullt ut planlagt,  følg med her på nettsiden, på Facebook og Instagram.

Søndag 4. februar kl 11.00
Vi besøker Musée de la Marine i Paris som har en nyåpnet paviljong tegnet av norske Snøhetta: Musée national de la Marine de Paris (musee-marine.fr) 

Torsdag 14. mars kl 11.30
Mark Rothko retrospektiv utstilling på Fondation Louis Vuitton. Vi har kjøpt 10 billetter og du betaler til oss når vi møtes, 19 euro, som er inkludert et lite tillegg for avbestillingsgebyr.

Fredag 19. april kl 11.00 
NB: nytt program:
Vi besøker Centre Pompidou og utstillingen Brancusi, skaperen av den moderne skulpturen. Du kjøper billett selv til kl 11.15, men meld deg på i skjemaet på denne sidenså vi vet hvor mange vi blir. Billett kjøper du her: https://billetterie.centrepompidou.fr/selection/timeslotpass?productId=10229196104456&gtmStepTracking=true

Torsdag 23. mai kl 10.00
NB: Ny dato for dette besøket!

Vi følger opp Van Gogh utstillingen i høst med et besøk til Auvers-sur Oise, hvor Van Gogh tilbrakte de siste, svært produktive månedene av sitt liv. Vi besøker utsillingen på slottet Château d´Auvers.Château d'Auvers - Site officiel de la ville Auvers-sur-Oise (ville-auverssuroise.fr) Transport med bil eller tog, avtales nærmere ved påmelding.

Påmelding

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info