Konfirmasjon

Vi tilbyr konfirmasjonopplegg for ungdom i Sveits og Italia

Påmelding til konfirmasjonsåret 2022-2023

Hvert år konfirmeres flere ungdommer i Sveits og i Italia. Som konfirmant i Sjømannskirken følger ungdommene nettundervisning i kombinasjon med enkelte treff. I Norge er det vanlig at man konfirmeres det året man fyller 15 år. Vi ønsker nå et nytt kull med ungdommer velkommen som konfirmanter tilknyttet sjømannskirken i Sveits og Italia. Flere av konfirmantene blir konfirmert i Norge, mens de fleste som bor i Sveits blir konfirmert i Genève og Zürich. 

Som konfirmant i Sjømannskirken i Sveits og Italia følger du nettundervisning med til sammen 10 undervisningsleksjoner, og så prøver vi å få til noen treff i Genève og i Zürich (i forbindelse med julemarkedene og gudstjenestene vi har).

Vi vil også få til 1 eller 2 turer med konfirmantene, muligens en kortere tur i januar, før konfirmantårets høydepunkt blir en tur til London i mars.

På konfirmantleiren i London møter vi konfirmanter fra andre steder i Europa. Konfirmasjonsdagen i Genève blir i mai 2023. Prisen for å være konfirmant tilknyttet sjømannskirken i Sveits og Italia er todelt:

  1. Påmeldingsavgiften til nettundervisningen (faktura for sjømannskirken i Norge) koster kr.300
  2. Til leirene betaler hver familie reise og en del av oppholdet

Ta kontakt med prest Henning Vik: hvi@sjomannskirken.no  

Påmeldingsfrist til konfirmasjonstiden: 15. september

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info