Sveits Sjømannskirken i Sveits

Vi har ikke faste åpningstider i sommer.

Vi er et kirkelig, kulturelt og sosialt møtested for nordmenn i Sveits og Nord-Italia, med base i Genève

Dette gjør vi

Gudstjeneste

Gudstjenester

Dåp

Dåp

En flott begivenhet!

Konfirmantleiren I London 13

Konfirmasjon

Vi tilbyr konfirmasjonopplegg for ungdom i Sveits og Italia

Soendagskolen 16X

Søndagsskole

Velkommen til søndagsskole!

Bryllup Hilde Og Ole 3689

Bryllup

Vi tilbyr en litt annerledes ramme for bryllup!

Småbarnstreff på sjømannskirken

Småbarnstreff

Tacotirsdag

Ung i Sveits - Tacotirsdag

På tur med sjømannskirken

Turer

Vi arrangerer campingtur, skogstur, fjelltur og skitur

Lunsjtreff

Torsdagskveld og Lunsjtreff

Ansa Vinterleker Zermatt 2020 2735

Oppsøkende arbeid

Kjenner du noen som vil ha besøk?

Vaffellunsj Cern

Vaffellunsj

Vi kommer på besøk

Nødnummer app

Hjelp og beredskap

Vi er her for deg

Untitled 26 16X9

Byvandring

I Calvins fotspor.

Img 0655 16X9

Bli frivillig medarbeider

Vis alle

Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt Sveits sitt arbeid

kr
Les mer om skattefradrag i Norge her

Sveitsvafler

1 1/4 liter skummet kulturmelk
1 1/4 liter helmelk (helst «Heidi»-melk)
400 gram smeltet smør
500 gram sukker
1 1/4 kilo hvetemel
9 egg
3 teskjeer bakepulver
3 teskjeer vaniljesukker
2 teskjeer kardemomme
1 ts salt

Denne oppskriften gir ca 6 liter vaffelrøre.

 

Eplevafler
Vi har også laget en variant, nydelige eplevafler, om du vil prøve noe nytt!

4 egg
4 dl melk
2 dl creme fraiche/rømme/naturell yoghurt
4 ss sukker
1 ts natron
1 ts vaniljesukker
2 ts malt kanel
200 g smeltet smør
350 g hvetemel
2 grovt revne epler

Slik gjør du det:

    • Bland sammen alt, bortsett fra eplene, og rør til en jevn røre.
    • La røra svelle i ca 30 minutter. 
    • Skrell eplene og riv dem grovt og bland dem inn i røra.
    • Stek vaflene i et godt oppvarmet vaffeljern. Avkjøl på rist. 
    • Disse er gode med brunost, eplesyltetøy eller bare nystekte uten noe på.

 

Personvernerklæring Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Ok», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info