Martin Weiss, weiss.no

17. mai- feiring på Château de Bossey

Program for dagen

17.00: Kort festgudstjeneste ved sjømannsprest Dag Eidhamar og Norsk Kor i Genève  i festsalen på Château de Bossey.

17.30: Festprogram med hilsen fra Den norske ambassaden i Bern ved ambassaderåd Stian Arvid Hegland og sang av Norsk kor i Genève inne i festsalen. 

18.00: 17. mai-tog

18.15: Festen fortsetter med pølser, vafler, kaker, leker og is

20.00: Avslutning og felles rydding

Pris

Voksne CHF 35,-
Barn (2-16 år) CHF 15,-
Familie makspris - foreldre og barn (inntil 16 år) CHF 90,-
Studenter CHF 20,-

Utgiftene dekker i stor del leie av Château de Bossey.

Alt av mat, drikke, leker, is etc. er inkludert i inngangsbilletten. Øl/vin selges separat. Det blir også salg av 17. mai-effekter (flagg, sløyfer m.m.) og noen utvalgte norske matvarer.

PÅMELDING PÅ SKJEMA UNDER:

Jeg / vi kan bidra med følgende:

For å kunne arrangere denne dagen er vi helt avhengig av frivillige. Meld deg på i påmeldingsskjemaet og bli med i dugnadsfellesskapet!

Transport: Hvordan komme seg til Château de Bossey?

Med bil er det enkelt (adresse: Chemin Chenevère 2, Bogis-Bossey, ikke langt fra Coppet). Se også her: www.bossey.ch). Det er bra med parkeringsplasser. Vi anbefaler samkjøring for de som har anledning til det. For de av dere som ikke har bil vil det være mulig å ta toget til Coppet stasjon (se togtider her) og bli hentet der klokken 16.30. Se etter bil med norsk flagg! OBS: Om du vil benytte deg av skyss fra stasjonen, gi beskjed på e- post til Barbara Eidhamar: bei@sjomannskirken.no eller telefon 0765883250 innen 15. mai. 
Det samme gjelder etter endt program. Da kjører vi tilbake til stasjonen ca. klokken 19.30. Dette gjelder også om du bor i for eksempel Lausanne. (men vær obs på når toget er i Coppet i forhold til hentetider).

 

 

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info