Julemarked i Genève

Årets hyggeligste dag i Genève


Vi er klare for norsk julemarked lørdag 26.november kl 10-15 på Forum Meyrin, Place des Cinq-Continents 1, 1217 Meyrin

Program for dagen:

10.00: Dørene åpner 
11.30: Varmlunsj servering
11.00-13.00: Juleverksted for barn
13.00: Nissen kommer
14.45: Loddtrekning
15.00: Dørene stenger

Dette er noe av det du kan du få kjøpt på julemarkedet:

Norsk laks, pinnekjøtt, lutefisk, solbærsaft, Gudbrandsdalsost, fløtemysost, ekte geitost, Bergensk fiskesuppe, fiskeboller, juleansjos, makrell i tomat, sardiner i tomatsaus, kaviar, tran, sursild, syltetøy, multesyltetøy, tyttebærsyltetøy, blåbærsyltetøy, melkesjokolade , gaffelbiter, pinnekjøtt, kjøttpålegg, smørbukk karameller, kålrabistappe, surkål, risengrynsgrøt, flatbrød, vestlandslefse, rømmegrøt, leverpostei, firkløver, smil, gullbrød , Smash, kvikklunsj, Laban seigmenn, marsipangriser, kransekaker, julekaker, juledekorasjoner, julepynt, nisser m.m.

Vil du være med som medarbeider på Julemarkedet?
Vi trenger mange hender og gode smil. Meld deg på i skjemaet nederst på siden

Fredag ettermiddag 25.november fra kl 15.00 rigger vi opp bordene og selve markedet er lørdag 26.november fra kl 10-15. Vi trenger frivillige både fredag og lørdag.

Lørdag er oppmøte kl 09.00, og vi regner med å være ferdige med nedrigg mellom kl 16-17.00. Noen får ansvar på hver stasjon, og sørger for å ha oversikt over hvilke oppgaver som skal ivaretas.

NB KAKER: Vi trenger mange kaker til kafeen, så har du mulighet til å ta med en kake er det kjempefint, gi beskjed i skjemaet under. Har du ikke mulighet til å være med på dagen kan du selvsagt levere en kake likevel :-) Og baker du småkaker som kan selges er du også velkommen til å ta med det.

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info