Pinsetur med camping til Kandersteg

Bli med på pinsetur!

Bli med på campingtur til Kandersteg i pinsen! Campingplassen ligger rett i nærheten av de vakre Blausee og Oeschinesee og flotte turområder. Vi håper å få med nordmenn fra flere steder i Sveits og gjenta suksessen fra i fjor. Vi starter også i år leiren omkring lunsj på lørdag og er sammen til mandag ettermiddag, altså to netter. Det blir muligheter for bading, fjelltur, lek og moro, vi håper vi blir mange!

Vi har bestilt plass til mange telt på et fellesområde på campingplassen Camping Rendez-vous, men vil du heller bo på hotel/auberge er det også mulig. Da booker du det selv i nærheten. 

Prisene for campingen ser du nedenfor. Pris på hotell må du sjekke selv.

Prisene for campingen blir forskjellig, ut fra antall personer, størrelse på telt, om man skal ha strøm, parkering for bil m.m. Priseksempel: 2 netter overnatting for en familie på 2 voksne og 2 barn med 4-mannstelt, bil, strøm og turistskatt koster CHF 106,60.

I tillegg til betaling for overnatting, vil man måtte betale for mat (vi lager flere fellesmåltider på teltplassen og kanskje spiser vi ett eller flere måltider på et serveringssted), samt for eventuelle utflukter (f.eks. togtur).

Bli med, da vel!


Påmelding

Skjemaet er ikke tilgjengelig

Priser på campingplassen:

Voksne: CHF 6.30 pr person pr natt

Turistskatt: CHF 3.60 pr person pr natt

Barn: CHF 3.50 pr person pr natt

Turistskatt barn 6-16: CHF 1.50 pr person pr natt

Telt: CHF 12.00 / 16.00 pr natt (2-manns telt / 4-manns telt)

Parkering (på parkeringsplass): CHF 3.00 pr natt pr bil

Ev strøm: CHF 4.50 pr natt pr telt

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info