Torsdagskveld på sjømannskirken

<
>

Vi tar opp igjen Torsdagskvelder på sjømannskirken hvor vi bytter på å ha film- eller temakvelder. 

Datoer for Torsdagskveldene i vårsemesteret er:

  • 27. januar: Filmkveld: Etter gjentatte forsøk setter vi opp filmen "Amundsen" fra 2019. 
  • 10. februar: Temakveld med Bjørn Riis Johansen «In the wake of Giants», om hans reiser til Antarktis i polfarernes fotspor. Foredraget foregår på engelsk, så ta gjerne med en engelskspråklig venn!
  • 17. mars: Filmkveld: "Brødre" av Aslaug Holm. En nydelig oppvekst-dokumentar om regissør og fotograf Aslaugs Holms to sønner fra de er små til de er tenåringer.
  • 31. mars: "Fra jordskjelv til konflikt - hva er drivkraften?". Vi møter Tonje Tingberg som arbeider for Røde Kors i krig og katastrofer. Hun ble i 2021 tildelt Røde Kors`høyeste utmerkelse, Florence Nightingale-prisen.
  • 28. april kl 12-14: Lunsjtreff, vi kommer nærmere tilbake med tema.

Om sjømannskirkens filmklubb:
For å helt lovlig vise film lager vi en filmklubb og melder oss inn i Norsk Filmklubbforbund. Det koster 25 kr i semesteret å være medlem. Alle som kommer på filmkveld blir medlemmer i Sjømannskirkens filmklubb i Sveits. Man betaler da medlemsavgift en gang og 10 CHF pr gang for å delta på filmkvelden. Vi håper mange har lyst til å være medlem i filmklubben vår og støtte opp om denne aktiviteten. Vi satser på å vise norske og nordiske filmer, både nye og litt eldre. 

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.

Del