Bryllup

Sjømannskirken har vigselsrett på Tenerife, velkommen til å inngå ekteskap hos oss.

Velkommen til bryllup på Tenerife! Enten dere har tenkt å gjøre det ganske enkelt, bare dere to,  noen få gjester, eller stor familie og vennefest. Om dere vil gjøre det på en vanlig chartertur, eller dere vil bo eksklusivt og ha spesielle rammer rundt markeringen... Her er muligheter.

Attest om prøving av ekteskapsvilkår må ordnes i Norge gjennom deres lokale folkeregisterkontor. Det kan ta litt tid  få dette - så ha det i mente ved forberedelsene. Samtidig må det ikke gjøres for tidlig, da attesten har kun fire måneders gyldighetstid fra den utstedes. Attesten kan sendes som kopi , helst scannet på e-post til tenerife@sjomannskirken.noog ORIGINALEN tar dere med til vigselssamtalen.

(Etter vielsen sender vi en bekreftelse til kontoret der attesten er utstedt, og de sender dere vigselsattesten. Om dere ikke mottar vigselsattest etter noen uker, må dere etterlyse den)

Dere kan finne mer info om ordning for vigsel, tekster og annet på Den norske kirke sine sider

Ta nærmere kontakt direkte med Sjømannskirken på Tenerife for endelig avtale.

Ved henvendelse ønsker vi at brudeparet oppgir begges navn og begges kontaktinformasjon.