Bryllup

Sjømannskirken har vigselsrett på Tenerife, velkommen til å inngå ekteskap hos oss.

>

Går dere med giftetanker? Det er fullt mulig å gifte seg på Sjømannskirken på Tenerife. Ønsker dere et stille og rolig bryllup med bare dere to? Eller vil dere ha med få gjester, eller feire med familie og venner? Her er alt mulig! Ta kontakt, så blir vi enige om dato.

Attest om prøving av ekteskapsvilkår må ordnes i Norge gjennom deres lokale folkeregisterkontor. Det kan ta litt tid  få dette - så ha det i mente ved forberedelsene. Samtidig må det ikke gjøres for tidlig, da attesten har kun fire måneders gyldighetstid fra den utstedes. Attesten kan sendes som kopi , helst scannet på e-post til tenerife@sjomannskirken.noog ORIGINALEN tar dere med til vigselssamtalen.

(Etter vielsen sender vi en bekreftelse til kontoret der attesten er utstedt, og de sender dere vigselsattesten. Om dere ikke mottar vigselsattest etter noen uker, må dere etterlyse den)

Dere kan finne mer info om ordning for vigsel, tekster og annet på Den norske kirke sine sider

Ta nærmere kontakt direkte med Sjømannskirken på Tenerife for endelig avtale.

Ved henvendelse ønsker vi at brudeparet oppgir begges navn og begges kontaktinformasjon.