Sjømannskirkens trenger deg

Vil du bli fast giver?

Utfordrende økonomi i sjømannskirken
Sjømannskirken samler inn ca. 60 % av sine inntekter selv bl.a. ved basarer, lotteri, vaffelsalg, konserter og andre arrangementer:
Coronakrisen fører nå til at nordmenn drar hjem og kirken står uten lokale inntekter.
2020 blir et av tidenes trangeste år for Sjømannskirken
– kanskje så vanskelig at vi må gå til omfattende nedskjæringer i vårt verdensomspennende arbeid.
Også sjømannskirken på Tenerife trenger nå litt ekstra hjelp av våre lokale støttespillere.

Bli fast giver
Bli med oss som fast giver slik at vi kan videreføre og styrke vårt arbeid her på Tenerife.
Vi trenger din støtte i 2020.

SAMMEN OM SJØMANNSKIRKEN PÅ TENERIFE

I sjemaet under kan du bli fast giver eller gi en gave idag.

«Å få eget kirkelokale på Tenerife var viktig – minst like viktig er å opprettholde tilbudet. Sjømannskirka på Tenerife der folk fra hele landet møtes og har det trivelig med gudstjenester, gode foredrag, musikk-kvelder, vafler, grøt og kjøttsuppe».
Bjørn Helge Hansen (Kirkerådsleder & Fast giver)

Gi en gave

Som fast giver på Tenerife kan du også få skattefradrag på din gave i Norge.