Kart og veibeskrivelse

Du finner oss sentralt i Puerto del Carmen, et par hundre meter opp bakken fra turistinformasjonen, som ligger ved østenden av Playa Grande. Kjerka ligger "bak" matbutikken Hiperdino i kjøpesenteret CC Puerto Cinco, i krysset mellom Calle Ancuelo og Calle Rociega.

Tar du taxi kan du be om å bli kjørt til ett av hotellene Cinco Plazas eller Parque Tropical som begge ligger nær Hiperdinobutikken. Fra inngangen til butikken ser du bort til et stort skilt med "Sjømannskirken".

Dersom du kommer gående langs Avenidaen, strandpromenaden, i retning fra Gamlebyen mot Matagorda/flyplassen går du til du passererer en iskiosk med italiensk is, midt på promenaden. Du tar så opp første gate til venstre, Calle Anzuelo, og går oppover ca 200 m til du kommer til Supermarkedet. Kirken er i den andre enden av senteret.

Dersom du kommer gående langs Avenidaen andre veien, i rening fra Matagorda, går du til du passerer Turistinformasjonen i Puerto del Carmen og tar opp første gate til høyre, Calle Anzuelo, følger den oppover til du kommer til Supermarkedet. Derfra ser du bort til Sjømannskirken.

Kjører du bil selv, bør du være oppmerksom på at Strandpromenaden er enveiskjørt fra øst mot vest, i retning mot Gamlebyen. Det er i de fleste tilfeller enklest å kjøre veien som går bak bebyggelsen i Puerto del Carmen, Calle de la Achagua. Ta av i rundkjøring med skilt til hotel Cinco Plazas. Noen ganger er det parkering ved butikken Hiperdino, i Calle Rociega. Det er som regel godt med parkeringsplasser i de to enveiskjørte gatene mellom Calle Anezuelo og Calle Caesar Manrique: Calle Bufaderos og Calle Mantana Tisalaya. Se ellers satelittbildet/kartet du kan klikke deg inn på under, og be eventuelt om veibeskrivelse. Velkommen!