Spania Sjømannskirken på Lanzarote

Tirsdag og torsdag 11:00-14:00

Se vår kalender for faste aktiviteter.

I august har vi stengt.

Kirkelig, kulturelt og sosialt møtested for nordmenn i alle aldre. Du finner oss et steinkast fra strandpromenaden i Puerto del Carmen.

Terassebilde Av Elin Greger Stein Solveig Og Inger Joh 16X9

Kirke, kafé og terrasse

Vafler og kaffe – og mer enn det.

Rosa Og Gult Blomsterbilde 16X9

Samtale hjemme, på kirken og på sykehus

Sosial prat og fortrolig samtale.

Bryllup 1 16X9 2

Bryllup

Legg vigsel og bryllupsreisen til Lanzarote.

Hva skjer i kirken?

Dette gjør vi

20230208 112220

Se hvem som vant i vårlotteriet

Vårmarkedet på Lanzarote er nå over og vi har trukket de heldige vinnerne av vårlotteriet. Vi takker hver og en av dere for støtten dere har gitt oss ved å kjøpe lodd. Her ser dere de heldige vinnerne:

Konfirmasjon 16X9

Konfirmasjon

Sjømannskirken på Lanzarote tilbyr konfirmasjon. Velkommen til et år med spennende innhold!

Daap David Og David Christian 16X9

Dåp

Dåp skjer normalt ved en av de oppsatte gudstjenestene.

Minnemarkering 16X9

Gravferd og minnemarkering

Sorgen er kjærlighetens pris.

Bryllup 1 16X9 2

Bryllup

Legg vigsel og bryllupsreisen til Lanzarote.

Rosa Og Gult Blomsterbilde 16X9

Samtale hjemme, på kirken og på sykehus

Sosial prat og fortrolig samtale.

Sykebesoek 1 16X9

Sykebesøk

Når noen blir syk – og når krisen rammer.

Terassebilde Av Elin Greger Stein Solveig Og Inger Joh 16X9

Kirke, kafé og terrasse

Vafler og kaffe – og mer enn det.

Vis alle

Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt Lanzarote sitt arbeid

kr
Les mer om skattefradrag i Norge her

12 egg
4 kopper farin
2 liter helmelk (entera UHT)
2 kg hvetemel (harina de trigo)
1 ss kardemomme
1-2 ts vaniljesukker
4 poser (8 ts) bakepulver
2 pakker smør (La niña- 400 gr pr pakke)

  • Egg og sukker vispes til tykk eggedosis.
  • Bland det tørre og strø i røren.
  • Smøret smeltes i microovnen, helle så i røren.
  • La vispen gå forsiktig til alt er blandet.
  • PS: IKKE for lenge, da blir de seige!
Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info