Sjømannskirkens arbeid i Norge

Vårt oppdrag er å forankre Sjømannskirken i de elleve regionene i Norge gjennom kjennskap, engasjement, fellesskap, forbønn og innsamling.

Bli medlem i Sjømannskirken: Nå kan du følge Sjømannskirken tett gjennom å være individuell medlem i organisasjonen. Som medlem får du informasjon og invitasjon fra Sjømannskirken jevnlig og du får innflytelse i organisasjonens veivalg gjennom valg i den regionen du bor. Er du medlem i Sjømannskirken er du en del av demokratiet i organisasjonen.

Takkeoffer til Sjømannskirken: Sjømannskirken - Norsk kirke i utlandet er en selvstendig og frivillig organisasjon som er avhengig av offer og gaver for å kunne bidra til fellesskap og trygghet for nordmenn i utlandet. Alle gaver går til Sjømannskirkens arbeid verden over. Vi bidrar gjerne i gudstjenesten med innslag og informasjon. Vi kan også sende informasjonsmateriell til menigheten i forbindelse med offer til Sjømannskirken. Ta kontakt med en av oss i Sjømannskirken (se lenger ned) eller ta kontakt på e-post, norgesarbeidet@sjomannskirken.no.
Innsending av takkeoffer kan gjøres på Vipps til Sjømannskirken - Norge: #10406
Kontonummer: 8220.02.83240
Merk overføringen med takkoffer og menighetens navn
Se også hva vi kan tilby menigheter i Norge

Du kan engasjere deg i Sjømannskirkens arbeid i Norge

• Bli frivillig som tillitsvalgt, i forening og i frivillighetsoppdrag.
  • Bli med på turer, regionårsmøter, inspirasjonssamlinger, frivillighetsfester, basarer, treff, messer og festivaler.
  • Invitere Sjømannskirken til din menighet eller fellesskap

Ansatte i Norgesarbeidet