Sjømannskirken i Pattaya trenger deg

Bli fast giver

Vi på Sjømannskirken i Pattaya ønsker å være en kirke der mennesker treffes i glede og sorg, i hverdag og høytid. En kirke hvor folk vet at de kan komme som de er, med det de bærer på i livet.
Når folk ikke kan komme til kirken, så drar vi til dem. I fjor var Sjømannskirken på over 500 syke- og hjemmebesøk til nordmenn i Pattaya og Bangkok, men også flere andre steder i Thailand. Vårt beredskapsarbeid over hele Thailand er svært viktig for dem det gjelder.

Men vårt omfattende og viktige omsorgsarbeid koster penger.

Sjømannskirken er en frivillig organisasjon, og vi må samle inn mer enn 60 % av våre inntekter selv.

SAMMEN OM SJØMANNSKIRKEN
Vil du være med som fast giver slik at vi kan videreføre og styrke vårt arbeid der det trengs mest?
Pengene fra givertjenesten vil først og fremst gå til å styrke vårt omsorgsarbeid blant eldre, syke og ensomme i Pattaya og omegn,
og sikre en inkluderende og god møteplass for dere alle på kirken i fortsettelsen.

KIRKEN ER HER I PATTAYA FOR DEG!

Bli fast giver i Pattaya