USA Sjømannskirken i Houston

Åpningstider:
Mandag og tirsdag - stengt
Onsdag - Fredag 11:00 - 15:00
Lørdag og Søndag - 11:00 - 15:00

Vi holder stengt 22.-27 November Pga. Thanksgiving 


Opening hours:
Monday and Tuesday - closed
Wednesday - Friday 11 AM - 3 PM
Saturday & Sunday - 11 AM - 3 PM

We will be closed November 22nd-27th during Thanksgiving.

Et kirkelig, kulturelt og sosialt møtested for nordmenn i Houston-området.
Velkommen hjemom!

Norway House Flagg

Midlertidige lokaler

Det er påvist omfattende mengder mugg i våre lokaler.

Sjømannskirkens lokaler i 4309 Young St, Pasadena holdes derfor stengt i minst seks måneder fra og med 25. desember 2022.

Det er etablert midlertidige lokaler for våre aktiviteter og møtepunkter på Norway House (3410 W Dallas St, Houston, TX 77019).

Se kalender for oppdatert informasjon om hva som skjer hos oss.

Velkommen innom!

Hva skjer i kirken?

Dette gjør vi

Norway House Flagg

Midlertidige lokaler

Det er påvist omfattende mengder mugg i våre lokaler.

Sjømannskirkens lokaler i 4309 Young St, Pasadena holdes derfor stengt i minst seks måneder fra og med 25. desember 2022.

Det er etablert midlertidige lokaler for våre aktiviteter og møtepunkter på Norway House (3410 W Dallas St, Houston, TX 77019).

Se kalender for oppdatert informasjon om hva som skjer hos oss.

Velkommen innom!

Fremvisning 14 16X9

Båtbesøk

Det var sjøfolkene som lærte oss å være kirke

Blomst 16X9

Hjelp og beredskap

Vi er her for deg!

Dsc 3694 2 16X9

Konfirmasjon

Konfirmasjon ved Sjømannskirken i Houston

Bryllup 16X9

Bryllup

Viktig info om vigsel i Houston

013 16X9

Dåp

Dere er velkommen til å døpe barnet deres i sjømannskirken.

Vis alle

Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt Houston sitt arbeid

kr
Les mer om skattefradrag i Norge her

6 egg
2 dl sukker
1 l buttermilk (surmelk)
1/2 l helmelk
1,5 l hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts kardemomme
Litt vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
350 gram smør (3 sticks)

  • Pisk egg og sukker til eggedosis.
  • Bland alt godt sammen i mikseren på sakte fart. La røren svelle. Røren skal være litt tykk, men smidig og fin.
  • Smør vaffeljernet så lite som mulig, da blir vaflene mye penere.
  • NB! Denne oppskriften er beregnet for mange, du kan gjerne halvere den!
Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info