Slik er vi til stede for deg - verden over!

Skal du oppholde deg i utlandet i en kortere eller lengre periode? Sjømannskirken kan alltid kontaktes. Vi hjelper deg med stort og smått. Der vi ikke har kirker kan vi kontaktes digitalt og på telefon.

Sjømannskirken er til for nordmenn i utlandet. Så enkelt.

 

Vi er der for deg både når utenlandsoppholdet går smertefritt og fint, og dersom oppholdet ikke går helt slik du hadde tenkt da du dro.

 

Sjømannskirken er her for deg i hverdagen

Sjømannskirken er et sosialt møtested, et sted å komme til for å være sammen, spise en vaffel, ta en kaffe, eller delta på arrangementer og aktiviteter - alene, flere, eller med familien. Hos oss finner du trygge gode fellesskap, og mennesker som ønsker å bli kjent med deg og gjøre oppholdet ditt i utlandet så bra som mulig.

 

Sjømannskirken er her for deg om noe skjer

Vi kan også kontaktes om det skjer noe uforutsett. Vi hjelper deg praktisk, vi har god kunnskap om lokale forhold. Vi støtter deg og lytter til deg om det du står i, dersom du ønsker noen å lufte og sortere tanker med.

 

Sjømannskirken er her for deg dersom krisen rammer.

En krise kan være alt fra stjålet pass, til ulykker, sykdom, psykiske utfordringer og dødsfall. Opplever du en unntakstilstand er vi her for deg. Våre medarbeidere verden over har lang erfaring og opplæring i å møte mennesker i utfordrende situasjoner.

 

Vi er til stede over hele verden

Det finnes sjømannskirker i alle verdensdeler, men ikke i alle land. Kontakt nærmeste sjømannskirke, eller våre omreisende medarbeidere. Vi vil gjerne ha kontakt med deg om du trenger oss. Vi er til stede for deg, over hele verden. Her har vi sjømannskirker. Her har vi omreisende studentprester. I disse områdende har vi omreisende medarbeidere (ambulerende).

 

Kontakt oss 24/7

Uansett hvor du er i verden, langt unna eller nært en sjømannskirken, kan vi kontaktes via vår døgnåpne beredskapstelefon.

Nødnummer App02 Bredde

Last ned vår nødnummer-app

Bor du i utlandet, eller skal du ut å reise? Last ned nødnummer-appen i dag. Helt gratis!

Da Mathea dro til USA

Ung Stud Ill

Skal du studere i utlandet?

Bilde Brukt I Kampanje

Skal du reise i utlandet?

BILDER TIL ULIKE PROSJEKTER (Liggende)

Jobbe i utlandet?

Trenger du hjelp? Krise

Personlige kriser, ulykker eller terror kan ramme deg eller dine nærmeste i utlandet. Vi har døgnåpen beredskapstelefon. Ring om du trenger hjelp. Ikke nøl med å ta kontakt med oss på +47 951 19 181.

Noen å være sammen med? Sosialt

Sjømannskirken er et sosialt møtested, et sted å komme til for å være sammen, spise en vaffel, ta en kaffe, eller delta på arrangementer og aktiviteter - alene, flere, eller med familien. Hos oss finner du trygge gode fellesskap, og mennesker som ønsker å bli kjent med deg og gjøre oppholdet ditt i utlandet så bra som mulig. Vi er ute i verden fordi du er der.

Vi er der for deg Har du det vanskelig?

Ung Mann Storby

Slik er vi til stede for deg som er ung - verden over!

Skal du oppholde deg i utlandet i en kortere eller lengre periode? Sjømannskirken kan alltid kontaktes. Vi hjelper deg med stort og smått. Der vi ikke har kirker kan vi kontaktes digitalt og på telefon.

Kultursjokk Ung I Utlandet 2

Kultursjokket

BILDER TIL ULIKE PROSJEKTER (Liggende) Kopi

Drømmer du om å jobbe i utlandet? Slik kommer du i gang

Image

Reisetips: nødnummer-app

Last ned nødnummer-app. Den er gratis! Rebecca presenterer appen, se video.

Image

Hvordan er det å være praktikant?

Rebecca er praktikant på Sjømannskirken på Gran Canaria. I videoen forteller hun litt om hvordan det er å være praktikant og deler litt av hva hun har erfart. Se video🤗

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info