Trygve Lie GalleryWholehearted by Kristine Hasseløy

November 11th through December 10th

Velkommen til utstillingen "Wholehearted" av Kristine Hasseløy.

“Hva som helst kan skje på dette lerretet; det er bare å slippe fargene løs”

Kristine Hasseløy er født i Stavanger, og har bodd i Drammen de siste 12 årene. I 2004 viste hun sine bilder offentlig for første gang og har siden solgt på det private markedet. De tre siste årene har Kristine jobbet fulltid med kunst-produksjonen av variert art. Akryl, kull og pastellkritt er mest brukt i hennes seneste arbeider, som ofte gjenkjennes med lyse, sarte lag av maling kombinert med sterke farge-eksplosjoner. 

God tid brukes på å gjøre hvert maleri personlig, med flater, struktur og lag på lag av maling. Det skrapes ned, bygges opp og dannes former som blir mer eller mindre avgrensede. Med interesse for interiør er Kristine opptatt av hvordan kunsten kan få sin rette plass i et rom. Dette gjenspeiles i hvordan hun bor og hva hun liker å omgi seg med. Inspirasjon kommer fra menneskers indre reiser, naturen og historier fra eget nærmiljø. I farger og komposisjon har kunstnere som Jacob Weidemann, Inger Sitter og Kåre Tveter har vært inspirasjonskilde for Kristine.  Hun har erfaring som daglig leder i Gunilla Holm Platous galleri i Drammen og har fungert som et høyre hånd og personlig assistent hos Holm Platou gjennom flere år.

Maleriene har blitt avbildet og skrevet om i magasiner som Rom123, Camilla Pihl Magazine, Vakre Hjem og Interiør, Maison Interiør, Kamille, og anerkjent gjennom flere av arbeidene til stylister som Per Olav Sølvberg og Tone Kroken. 

Hjemmeside

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info