Bryllup

Gifte deg i kjærlighetens by?

<
>

Sjømannskirken i Le Vésinet er et vakkert sted for bryllup! Den holder til i en herskapelig villa vest for Paris (20 minutters togtur fra sentrum), og er omgitt av terrasser og hage. Vi kan foreta seremonien inne i kapellet eller ute i hagen. Sjømannskirken har ikke vigselsrett, så brudepar må være viet borgerlig på forhånd. De fleste gjør dette i forkant i Norge. Ambassaden i Paris har for tiden stengt for bryllup mens lokalene er under renovering. Til Sjømannskirken kan man komme i tosomhet eller med familie og venner, og vi tilpasser både seremoni og mottakelse etter ønsker, behov og antall gjester!

Hvis man heller enn Paris ønsker å holde seg i det herskapelige vest, kan vi anbefale den historiske lille byen Saint-Germain-en-Laye like ved, med utvalg av både restauranter, vakre parker og hoteller, feks. Pavillon Henri 4. Det sies om området vårt: "Der inne er Paris; her ute er Frankrike.". Så da er det bare å velge det ene, det andre - eller begge deler.

Vil du gifte deg i Frankrike? Følg oppskriften:

1. kontakt på e-post hvis du vil gifte deg andre steder i Frankrike eller utenfor Sjømannskirken. Vi pleier å få det til.

Vil du gifte deg ved Sjømannskirken i Paris? Følg oppskriften:

1. Avtal tidspunkt for vielsen, bruk vår online booking.
Vi er sommerstengt fra andre uken i juli og ut august. Det er ingen vigsler i den perioden.

2. Fyll ut skjema med personalia og betal depositum 

3. Tilleggsprodukter? Dere få tilsendt skjema for bestilling av dette etter dere har reservert tid og betalt depositum. 

4. Kontakt musiker minimum 4 uker før bryllupet.

5. kontakt Sjømannsprest og avtale en samtale på skype, samtalen er ca 2 uker før bryllupet. 

Praktisk info:

Les mer om veien til ekteskapet.

Les mer om forbønn for borgerlig inngått ekteskap

Fotograf

Mange velger å bruke fotograf på bryllupsdagen, og kirken samarbeider med bryllupsfotografen Tonje Thoresen: Totty Imagery, norsk fotograf i Paris. Anbefales på det varmeste.

Andre fotografer er: 

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.

Del