Bryllup

Gifte deg i kjærlighetens by?

<
>

Sjømannskirken i Le Vésinet er et vakkert sted for bryllup! Den holder til i en herskapelig villa vest for Paris (20 minutters togtur fra sentrum), og er omgitt av terrasser og hage. Vi kan foreta seremonien inne i kapellet eller ute i hagen. Sjømannskirken har ikke vigselsrett, så brudepar må være viet borgerlig på forhånd. De fleste gjør dette i forkant i Norge. Ambassaden i Paris har for tiden stengt for bryllup mens lokalene er under renovering. Til Sjømannskirken kan man komme i tosomhet eller med familie og venner, og vi tilpasser både seremoni og mottakelse etter ønsker, behov og antall gjester! Ta kontakt med kirken for å forhøre deg om ledige tider!

Hvis man heller enn Paris ønsker å holde seg i det herskapelige vest, kan vi anbefale den historiske lille byen Saint-Germain-en-Laye like ved, med utvalg av både restauranter, vakre parker og hoteller, feks. Pavillon Henri 4. Det sies om området vårt: "Der inne er Paris; her ute er Frankrike.". Så da er det bare å velge det ene, det andre - eller begge deler.

Lurer du på om dette kan være noe for deg og din tilkommende? Ta kontakt på paris@sjomannskirken.no for en nærmere info og en uforpliktende prat!

Bryllup annet sted i Frankrike?

Hvis dere ønsker å ha bryllup et annet sted enn i Le Vésinet, strekker vi oss langt for å få dette til. Ta kontakt for individuelle avtaler.

Praktisk info:

Les mer om borgerlig vielse.

Les mer om forbønn for borgerlig inngått ekteskap

Del