Bryllup

Gifte deg i kjærlighetens by?

<
>

Sjømannskirken i Le Vésinet er et vakkert sted for bryllup! Den holder til i en herskapelig villa vest for Paris (20 minutters togtur fra sentrum), og er omgitt av terrasser og hage. Sjømannskirken har ikke vigselsrett, så brudepar må være viet borgerlig på forhånd. De fleste gjør dette i forkant enten i Norge eller på Ambassaden i Paris(bestill i god tid for ønsket dato). Sistenevnte utfører vielser hver torsdag, og brudepar kommer gjerne til Sjømannskirken like etterpå, til helgen eller når det måtte passe. Her kan man komme i tosomhet eller med familie og venner, og vi tilpasser både seremoni og mottakelse etter ønsker, behov og antall gjester! Ta kontakt med kirken for å forhøre deg om ledige tider!

Kirken tilbyr også leie av festlokaler til en rimelig pris! Med hele første etasje, terrasser og hage, kan man fort få en uforglemmelig bryllupsfest! Romantisk og vakkert, og likevel bare 20 minutter unna sentrum med praktisk, enkel og rimelig transport. Hvis man heller enn Paris ønsker å holde seg i det herskapelige vest, kan vi anbefale den historiske lille byen Saint-Germain-en-Laye like ved, med utvalg av både restauranter, vakre parker og hoteller, feks. Pavillon Henri 4. Det sies om området vårt: "Der inne er Paris; her ute er Frankrike.". Så da er det bare å velge det ene, det andre - eller begge deler.

Lurer du på om dette kan være noe for deg og din tilkommende? Ta kontakt på paris@sjomannskirken.no for en nærmere info og en uforpliktende prat!

Bryllup annet sted i Frankrike?

Hvis dere ønsker å ha bryllup et annet sted enn i Le Vésinet, strekker vi oss langt for å få dette til. Ta kontakt for individuelle avtaler.

Praktisk info:

Les mer om borgerlig vielse.

Les mer om forbønn for borgerlig inngått ekteskap

Del