Dette gjør vi

Norgeshus Goteborg22 16X9

Gøteborg

Program for 2023
6.januar kl 15 - 18, juletrefest for små og store - påmelding innen 4.januar til info@norgeshus.se - Pris pr. person 50kr, familie 200kr

5.februar kl 11 - Gudstjeneste ved Margareth Glad

5.mars kl 11 - Gudstjeneste ved Margareth Glad

2.april kl 11 - Gudstjeneste ved Margareth Glad

Pinnekjoett 16X9

Norske varer

Bestille norske varer? Skriv hvilke varer du ønsker i feltet som heter beskjed. Til orientering er pinnekjøttpakkene på ca 1,3 kg pr pakke. Kransekaker må bestilles senest 11. desember. Se i kalenderen oppe i høyre hjørne for mer informasjon for åpningstider i desember.

Basar1

Julemarked 2022

Årets julemarked går av stabelen fra tirsdag 8. - torsdag 17. november. I ukedagene tirsdag - torsdag, kan du komme innom for å handle norske varer, kjøpe vaffel og slå av en prat. Så har vi, som vi alltid har hatt en helg der vi har mer program og aktivitet.

Fredag 11. og lørdag 12. november er det servering av norsk tradisjonsmat, kaker og utlodning. Lørdag er det også juleverksted for barna nede i peisestuen. Se i kalenderen for klokkeslett de ulike dagene. Kalenderen finner du på denne siden øverst i høyre hjørne. Varmt velkommen innom!

Bryllup Stockholm 16X9

I Stockholm!

Daap 20004 1 16X9

Dåp

Velkommen til dåp hos oss.

Konfirmantjenter 1 16X9

Konfirmasjon

Norske ungdommer som bor i Stockholm, eller som har norsk tilknytning, kan konfirmeres i sjømannskirken.

Begravelse 16X9

Hva skjer i kirken?