Sverige Sjømannskirken i Stockholm

Onsdag kl. 12 - 16
Torsdag kl. 12 - 16
Søndag, gudstjeneste kl. 11- 12, åpent frem til ca kl. 13

Julebasar: Fra 8. til 17. november. Se åpningstider for de ulike dagene i kalenderen. Bestilling av varer gjør du her.

Hjertelig velkommen til førjulstemning hos oss!

Velkommen til Sjømannskirken i Stockholm - Kronprinsesse Märthas kirke. Et kirkelig, sosialt og kulturelt møtested for nordmenn i Stockholm.

Hva skjer i kirken?

Dette gjør vi

Norgeshus Goteborg22 16X9

Gøteborg

Julemarkedshelg med sanggudstjeneste
Lørdag 19. og søndag 20. november

Lørdag er det marked fra 12 - 16. Her finner du salg av norske varer og fersk bakst, norsk håndarbeid, aktivitetsbord for barna og salg av grøt og vaffel. Om du ønsker kan du forhåndsbestille varer fra Stockholm via nettsiden - https://www.sjomannskirken.no/kirke/stockholm/aktuelt/norske-varer/

Søndag er det sanggudstjeneste med besøk av sølvguttene. Margareth glad er liturg og Emma Runegård er organist. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe og julemarkedet fortsetter frem til klokken 14.
Varmt velkommen!

Pinnekjoett 16X9

Norske varer

Bestille norske varer? Skriv hvilke varer du ønsker i feltet som heter beskjed. Til orientering er pinnekjøttpakkene på ca 1,3 kg pr pakke. Kransekaker må bestilles senest 11. desember. Se i kalenderen oppe i høyre hjørne for mer informasjon for åpningstider i desember.

Basar1

Julemarked 2022

Årets julemarked går av stabelen fra tirsdag 8. - torsdag 17. november. I ukedagene tirsdag - torsdag, kan du komme innom for å handle norske varer, kjøpe vaffel og slå av en prat. Så har vi, som vi alltid har hatt en helg der vi har mer program og aktivitet.

Fredag 11. og lørdag 12. november er det servering av norsk tradisjonsmat, kaker og utlodning. Lørdag er det også juleverksted for barna nede i peisestuen. Se i kalenderen for klokkeslett de ulike dagene. Kalenderen finner du på denne siden øverst i høyre hjørne. Varmt velkommen innom!

Bryllup Stockholm 16X9

I Stockholm!

Daap 20004 1 16X9

Dåp

Velkommen til dåp hos oss.

Konfirmantjenter 1 16X9

Konfirmasjon

Norske ungdommer som bor i Stockholm, eller som har norsk tilknytning, kan konfirmeres i sjømannskirken.

Begravelse 16X9

Vis alle

Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt Stockholm sitt arbeid

kr
Les mer om skattefradrag i Norge her

1 liter H-melk *
5 egg
1,1 liter hvetemel
1,5 dl sukker
3 ts vaniljesukker
1/2 ts bakepulver
1/2 ts kardemomme
1/2 ts salt
225 g smelta smør

1. Smelt smøret i en gryte på middels varme.

2. Hell melk i en bolle, visp inn eggene. Bland inn det tørre og hell det smelta smøret i røren til slutt.

3. La vaffelrøren svelle i minst 15 - 20 minutter.

4. Varm vaffeljernet. Det trengs ikke smør til steikingen, det er nok smør i røra. Avkjøl vaflene på rist hvis du ønsker dem sprø. Dersom du legger nystekte vafler oppå hverandre i en haug, blir de myke.

* melken kan byttes ut eller blandes med annen søt/sur melk. Har du en skvett vaniljesaus, yoghurt eller fløte er det også godt å putte i. Har du for lite melk? Bruk vann, da blir vaflene ekstra sprø.

Hjertelig velkommen til førjulstemning hos oss!