Tirsdag kl. 12 - 16
Onsdag kl. 12 - 16
Torsdag kl. 12 - 16
Søndag, gudstjeneste kl. 11- 12, åpent frem til ca kl. 13
Tirsdag kl. 12 - 16
Onsdag kl. 12 - 16
Torsdag kl. 12 - 16
Søndag, gudstjeneste kl. 11- 12, åpent frem til ca kl. 13
Julebasar
Fra 7. til 19. november. Se åpningstider for de ulike dagene i kalenderen. Bestilling av varer gjør du her.
Hjertelig velkommen til førjulstemning hos oss!
Velkommen til Sjømannskirken i Stockholm - Kronprinsesse Märthas kirke. Et kirkelig, sosialt og kulturelt møtested for nordmenn i Stockholm.
Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!
1 liter H-melk *
5 egg
1,1 liter hvetemel
1,5 dl sukker
3 ts vaniljesukker
1/2 ts bakepulver
1/2 ts kardemomme
1/2 ts salt
225 g smelta smør
Smelt smøret i en gryte på middels varme.
Hell melk i en bolle, visp inn eggene. Bland inn det tørre og hell det smelta smøret i røren til slutt.
La vaffelrøren svelle i minst 15 - 20 minutter.
Varm vaffeljernet. Det trengs ikke smør til steikingen, det er nok smør i røra. Avkjøl vaflene på rist hvis du ønsker dem sprø. Dersom du legger nystekte vafler oppå hverandre i en haug, blir de myke.
* melken kan byttes ut eller blandes med annen søt/sur melk. Har du en skvett vaniljesaus, yoghurt eller fløte er det også godt å putte i. Har du for lite melk? Bruk vann, da blir vaflene ekstra sprø.