Sverige Sjømannskirken i Stockholm

Tirsdag kl. 12 - 16
Onsdag kl. 12 - 16
Torsdag kl. 12 - 16
Søndag, gudstjeneste kl. 11- 12, åpent frem til ca kl. 13

Velkommen til Sjømannskirken i Stockholm - Kronprinsesse Märthas kirke. Et kirkelig, sosialt og kulturelt møtested for nordmenn i Stockholm.

Velsignet pinsetid!

Ta gjerne kontakt med oss om du vil vite mer om våre tjenester og aktiviteter.

Hva skjer i kirken?

Dette gjør vi

Norgeshus Goteborg22 16X9

Gøteborg

Program for 2024


06.januar 2024 Kl.14 Juletrefest!

4.februar 2024 Kl.11 Gudstjeneste
ved Margareth Glad, Emma Runegård og kirkegruppen.

Konsert kl.12.30 med Vokaltrio og artist fra Dovres Stipendium

3.mars 2024 Kl.11 Gudstjeneste
ved Marianne Uri Øverland, Emma Runegård og kirkegruppen

7.april 2024 Kl.11.00 Påskegudstjeneste med barnedåp
ved Margareth Glad, Emma Runegård og kirkegruppen.
Hagefest etter gudstjenesten i Norges Hus sin hage!

17.mai Festgudstjeneste i Norges Hus kl.15.00, ved Ingvild Mydske Fallegård,

2.juni Sommergudstjeneste kl.11
ved Tore Thorkildsen, Emma Runegård og kirkegruppen
Hagefest etter gudstjenesten i Norges Hus sin hage!

Sjømannskirken i Sverige
I NORGES HUS

Konfirmanter

Konfirmasjon

Norske ungdommer som bor i Stockholm eller som har norsk tilknytning kan konfirmeres i sjømannskirken.

Begravelse 16X9

Begravelse

Daap 20004 1 16X9

Dåp

Velkommen til dåp hos oss.

Bryllup Stockholm 16X9

Bryllup

I Stockholm!

Vis alle

Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt Stockholm sitt arbeid

kr
E-post adresse for kvittering og videre kontakt (valgfritt)
Les mer om skattefradrag i Norge her. Feltet er valgfritt, men må fylles ut for skattefradrag.

1 liter H-melk *
5 egg
1,1 liter hvetemel
1,5 dl sukker
3 ts vaniljesukker
1/2 ts bakepulver
1/2 ts kardemomme
1/2 ts salt
225 g smelta smør

  1. Smelt smøret i en gryte på middels varme.

  2. Hell melk i en bolle, visp inn eggene. Bland inn det tørre og hell det smelta smøret i røren til slutt.

  3. La vaffelrøren svelle i minst 15 - 20 minutter.

  4. Varm vaffeljernet. Det trengs ikke smør til steikingen, det er nok smør i røra. Avkjøl vaflene på rist hvis du ønsker dem sprø. Dersom du legger nystekte vafler oppå hverandre i en haug, blir de myke.

* melken kan byttes ut eller blandes med annen søt/sur melk. Har du en skvett vaniljesaus, yoghurt eller fløte er det også godt å putte i. Har du for lite melk? Bruk vann, da blir vaflene ekstra sprø.

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info