Fjelltur for alle

Søndag 16. oktober inviterer sjømannskirken små og store til en fjelltur i området Praz de Lys Sommand i Frankrike. Her på hjemmesiden vil vi legge ut en presis beskrivelse av hvor man parkerer (litt over en times biltur fra Genève).

Vi møtes ved Parkeringsplassen Lac de Roy i Praz de Lys kl 11.00. Fra parkeringsplassen går man en halvtimes litt bratt oppstigning (men fullt mulig å gå også for små barn) opp til vannet Lac de Roy, der vi vil ha noen fellesaktiviteter. Så fortsetter vi en 20-minutters tur oppover, der vi spiser våre matpakker, og så kan man gå ned igjen, eller fortsette en runde rundt vannet (en times tur), eller gi seg i kast med en noe krevende tur til toppen Le Pic du Marcelly som ligger på 1999 meter. Turen til toppen tar 70-80 minutter fra der vi spiser lunsj, deretter retur. Turen til Marcelly kan kun anbefales for de fjellvante. Frammøte: kl.11 ved Praz de Lys. Alle må melde seg på turen i skjemaet, i tilfelle viktige beskjeder.

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info