Kart og veibeskrivelse

Bil:
Kjør over Tower Bridge til sørsiden, ta Tooley Street til venstre. Denne går over i Jamaica Road. Kirken ligger i enden av denne veien ved inngangen til Rotherhithe tunnel.

Buss:
Du kan ta buss nr. 47, 188, 225, 381, 395, C10. Alle disse passerer kirken som ligger godt synlig nær Rotherhithe tunnel.

Undergrunn:
Ta Jubilee Line til Bermondsey. Gå ut av stasjonens hovedutgang. ta til HØYRE, og gå ca. 4-5 minutter nedover Jamaica Road. Du vil da etterhvert se kirken på andre siden av første rundkjøring. Alternativt kan du ta Jubilee Line til Canada Water. Gå ut av stasjonens hovedutgang (BUSES). Ta til HØYRE, ved første vei tar du til høyre. Gå ca. 200 meter, ta til høyre inn i en liten park. Gå rett gjennom denne og fortsett til du treffer Neptune Street. Ta til høyre inn i den og følg den til du treffer kirken.

Fra flyplassene:

Stansted:
Ta buss til Stratford, og Jubilee line videre til Bermondsey/Canada Water.

Gatwick:
Ta tog til London Bridge, og Jubilee line til Bermondsey/Canada Water.

Heathrow:
Ta Piccadilly line til Green Park og Jubilee line derfra til Bermondsey/Canada Water.