Storbritannia Sjømannskirken i London

Juni og juli er det vanlige åpningtider:
Onsdag - lørdag: kl 12 - 15
Søndag - gudstjeneste med kirkekaffe: kl 11

I august er kirken sommerlukket.
Første dag med vanlig åpningstid torsdag 1.9.
Første gudstjeneste i høst søndag 4.9.

Opening Hours - June and July:
Wednesday - Saturday: 12 - 3pm
Sunday - Service and waffles/coffee: 11am

The church will be closed in August.
Normal opening hours from Thursday 1.9.
First service after Summer will be Sunday 4.9.

Hva skjer i kirken?

Dette gjør vi

Utlysning Lokal 2022

Lokal Administrasjonsmedarbeider i 100%

Kirken Forfra Av Morten 16X9

Gudstjenester i Sjømannskirken

Hver søndag kl 11

Konfirmasjonsdagen 2022

Konfirmantåret 2022/23

Bli med som konfirmant i Sjømannskirken!
Informasjon om og påmelding til konfirmasjonsåret 2022/23

Lørdagsskolen - Logo 2019

Lørdagsskolen og Byggeklossen

Kirken i Esher utenfra med blomster

Gudstjenester i Esher i 2022

Småbarnstreff Mai 2021 16X9

Småbarnstreff

Hver onsdag kl 11

Bryllup - Ingun And Ronnie Smaller 8 16X9

Bryllup i Sjømannskirken i London

Velkommen til bryllupsfest i en flott kirke, i en spennende by!

Selve dåpshandlingen

Dåp

Velkommen til dåp i Sjømannskirken i London!

Jordklode med mennesker

Vår Far - Herrens bønn

Ringeteamet - EMS i telefonen

Ringeteamet

Vil du vite mer eller ønsker du en telefon?

Ellen Marie ved Tower Bridge - med kurv på vei til besøk

Besøkstjeneste

Trenger du besøk?

Queen Elizabeth II Book

Dronning Elisabeth II og troen

Queen E II Platinum Jubilee -flag logo

Platinum Jubilee i kirken

Forsidebilde - Sjømannskirken i London På Nett

Sjømannskirken i London på nett

Vis alle

Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt London sitt arbeid

kr
Les mer om skattefradrag i Norge her

6 egg
2,5 dl sukker/sugar
850 gr hvetemel/plain flour
1 liter h melk/milk
0,5 liter fløte/full fat cream
1,5 ts kardemomme/cardemomme (valgfritt/optional)
1 ts bakepulver/baking powder
3 ts vaniljesukker/vanilla sugar
0,5 ts salt
85 gr smør/butter (smeltet/melted)

  1. Smelt smøret og la det kjøle litt ned, skal has i røren helt til slutt!
  2. Pisk egg og sukker, gjerne til eggedosis.
  3. Ha i vekselsvis mel og melk/fløte.
  4. Bland vaniljesukker, bakepulver og kardemomme i siste del av melet.
  5. Rør til røren er uten klumper.
  6. Ha i smeltet smør - ikke rør mye etter at smøret er tatt i.
  7. STEK NOK TIL ALLE...
Personvernerklæring Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Ok», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info