Åpningstider:
Ons/Wed - Lør/Sat: kl 12 - 15
Lørdager fra kl 12: Lørdagsgrøt til gryta er tom. £5
Søn/Sun: Gudstjeneste/Service kl 11 - åpen til /open to kl 14
Man/Mon - Tirs/Tues: lukket/closed
Åpningstider:
Ons/Wed - Lør/Sat: kl 12 - 15
Lørdager fra kl 12: Lørdagsgrøt til gryta er tom. £5
Søn/Sun: Gudstjeneste/Service kl 11 - åpen til /open to kl 14
Man/Mon - Tirs/Tues: lukket/closed
Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!
20 egg
4 dl sukker/sugar
2,5 kg hvetemel/plain flour
4 liter h melk/milk
4 ss kardemomme/cardemomme
4 ss bakepulver/baking powder
9 ts vaniljesukker/vanilla sugar
1 ss salt
500 gr smør/butter (smeltet/melted)
Pisk eggedosis
Tilsett vekselsvis mel med tilsetninger og melk
Til slutt tilsettes smeltet smør
Hvis røren blir for tykk eller vaflene for tunge/faste, tilsett vann(opp til 1/2 liter)