Storbritannia Sjømannskirken i London

PROGRAM FOR PÅSKEN 2023

01.04. Palmelørdag, Kl. 10.00: Lørdagsskole

02.04. Palmesøndag, Kl. 11.00: Palmesøndagsgudstjeneste Olavskoret deltar. Det serveres kirkekaffe etter gudstjenesten.

03.04. Mandag er kirken lukket.

04.04. Tirsdag er kirken lukket.

05.04. Onsdag kl. 12.00-15.00: Vanlig åpningstid.

06.04. Skjærtorsdag: Ikke vanlig åpningstid denne dagen.
Kl. 18.00 blir det Skjærtorsdagsmåltid med nattverd. Påmelding: tev@sjomannskirken.no.
Frist for påmelding er onsdag 5. april. Måltidet er gratis, men det er mulig å donere frivillig kollekt til dekking av utgifter.
Påskemåltidet er en vandring gjennom frelseshistorien med bibellesninger, sang & symbolretter, og et enkelt måltid. Det var under Påskemåltidet med disiplene Jesus også innstiftet nattverden. Dermed inngår og feires også nattverden som avslutning på hele måltidsfellesskapet.

07.04. Langfredag: Ikke vanlig åpningstid denne dagen.
Kl. 11.00: Pasjonsgudstjeneste.
Denne gudstjenesten er en vandring i kirkerommet langs de 14 stasjonene i korsvandringen, som hver har et bilde, en bibeltekst og ettertanke. Dette er den tradisjonsrike måten å minnes på Jesu vei til Golgata på langfredag. Etter gudstjenesten blir det servert enkel kirkekaffe.

08.04. Påskeaften Kl. 10.00-12.00: Påskeaftenfrokost for alle! Er du, eller vet du om studenter eller unge voksne som er i byen i påska? De er spesielt velkommen!
Prisen på frokosten er £5 per person.
Påmelding: mha@sjomannskirken.no.    

09.04. Påskedag kl. 11.00: Høytidsgudstjeneste
Sopran Ann Marie Koppang & fiolinist Lucy Waterhouse deltar. Det blir kirkekaffe etter gudstjenesten.

Ons/Wed - Lør/Sat: kl 12 - 15

Søn/Sun: Gudstjeneste/Service kl 11 - åpen til /open to kl 14

Man/Mon - Tirs/Tues: lukket/closed

NB! Skjærtorsdag og Langfredag er det ikke vanlig åpningstid.
Se Påskeprogrammet.

Podcast Om Julen

Podcast

Fra desember 2022 har Sjømannskirken i London laget podcast!
Med jevne mellomrom vil det komme nye - som til kirkeårets ulike markeringer og om annet artig og interessant.

St Olav's House Eksteriørtegning

Nå bygges det i London!

Kirken Forfra Av Morten 16X9

Gudstjenester i Sjømannskirken

Hver søndag kl 11

Kirken i Esher utenfra med blomster

Gudstjenester i Esher i våren 2023

Hva skjer i kirken?

Dette gjør vi

St Olav's House Eksteriørtegning

Nå bygges det i London!

Kirken Forfra Av Morten 16X9

Gudstjenester i Sjømannskirken

Hver søndag kl 11

Kirken i Esher utenfra med blomster

Gudstjenester i Esher i våren 2023

Ung I London

Ung i LDN

Olavskoret Cambridge Våren 2022

Bli med i Olavskoret!

Lørdagsskolen - Logo 2019

Lørdagsskolen og Byggeklossen

Småbarnstreff Mai 2021 16X9

Småbarnstreff

Hver onsdag kl 11

Bryllup - Ingun And Ronnie Smaller 8 16X9

Bryllup i Sjømannskirken i London

Velkommen til bryllupsfest i en flott kirke, i en spennende by!

Selve dåpshandlingen

Dåp

Velkommen til dåp i Sjømannskirken i London!

Jordklode med mennesker

Vår Far - Herrens bønn

Ringeteamet - EMS i telefonen

Ringeteamet

Vil du vite mer eller ønsker du en telefon?

Konfirmasjonsdagen 2022

Konfirmantåret 2022/23

Bli med som konfirmant i Sjømannskirken!
Informasjon om og påmelding til konfirmasjonsåret 2022/23

Ellen Marie ved Tower Bridge - med kurv på vei til besøk

Besøkstjeneste

Trenger du besøk?

Queen Elizabeth II Book

Dronning Elisabeth II og troen

Forsidebilde - Sjømannskirken i London På Nett

Sjømannskirken i London på nett

Vis alle

Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt London sitt arbeid

kr
Les mer om skattefradrag i Norge her

20 egg
4 dl sukker/sugar
2,5 kg hvetemel/plain flour
4 liter h melk/milk
4 ss kardemomme/cardemomme 
4 ss bakepulver/baking powder
9 ts vaniljesukker/vanilla sugar
1 ss salt
500 gr smør/butter (smeltet/melted)

Pisk eggedosis
Tilsett vekselsvis mel med tilsetninger og melk
Til slutt tilsettes smeltet smør
Hvis røren blir for tykk eller vaflene for tunge/faste, tilsett vann(opp til 1/2 liter)

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info