Bli fast giver!

Sjømannskirken i London – “Norge i verdensbyen”

I London jobber Sjømannskirken for fastboende familier og mennesker på tilreisende besøk. Viktige verdier er imøtekommenhet og hjertevarme. Konfirmantleirene som arrangeres står sterkt i fokus. Det satses på menighet, kultur og arrangement for barn, studenter og gamle.
Kom innom for en kopp kaffe og en vaffel!

De ansatte er også til stede i vanskelige situasjoner: Beredskap, diakoni og sykebesøk. Kirken er avhengig av støtte og donasjoner for å kunne drive sitt viktige arbeid.

SAMMEN OM SJØMANNSKIRKEN!
Vil du være med som fast giver slik at Sjømannskirken kan videreføre og styrke arbeidet der det trengs mest? Pengene fra givertjenesten vil først og fremst gå til å styrke det diakonale omsorgstilbud, arbeid for tilreisende og studenter. London er en stor by og for mange kan det fort bli ensomt. Sjømannskirken vil videre sikre en inkluderende og god møteplass for alle som besøker kirken jevnlig.

Velkommen hjemom...

Gi en gave