Kart og veibeskrivelse

Kronprinsesse Märthas Kirke ligger i bydelen Södermalm i Stockholm, i behagelig gangavstand fra Gamla Stan. Trekker du ned kartet på hovedsiden (oppe til høyre) vil du se at Katarinavägen går fra Slussen og opp til Tjärhovsplan.
Mange av byens busser stopper her, f.eks. linjene 2, 3, 53 og 65. De to næreste T-banestoppene er Slussen og Medborgarplatsen.

Fra Tjärhovsplan tar du Mam'selle Josabeths trappor opp til kirken.

Har du bil (eller ikke orker de 70 trinnene i trappene) kjører eller går du over Tjärhovsplan, svinger til venstre inn i Folkungagatan og følger den til Erstagatan.
Store skilt med "Kronprinsesse Märthas kirke" viser så veien opp forbi Ersta Diakoni og sykehus og videre inn i Stigbergsgatan. Det er en blindgate som bare leder ned til kirken og trappene til Mam'sellen....