Belgia

Et kirkelig, sosialt og kulturelt møtested for nordmenn i Belgia.

Eksterioer Sveits 4 16X

Chat BeNeLux

Sjømannskirken har startet opp en samtaletjeneste for elever bosatt i Benelux-landene.

Klubber

Barn og unge

Mer informasjon kommer

Bryllu

Bryllup

Sjømannskirken i Benelux har ikke vigselsrett. Vi bistår derimot gjerne med en velsignelse av borgerlig inngått ekteskap. Dette betyr at dere må være viet før dere kommer til oss og at alt det juridiske/formelle er helt i orden før den kirkelige velsignelsen kan foretas.

Butikk

Norsk butikk

Vi har en norsk butikk her på kirken.

Dåp

En flott begivenhet!

Konfirmasjon 2021

Konfirmasjon

Bli konfirmant i Sjømannskirken du også!

Brussel Park

Studenter og unge voksne

Sjømannskirken ønsker å være til stede for studenter og unge voksne i Benelux. Vi arrangerer studentmiddager, treffes på utesteder og er ellers tilgjengelig for deg som ønsker noen å prate med. Vi samarbeider med Ansa og er derfor ofte å treffe også på deres arrangementer.

Vis alle artikler

Hva skjer i Belgia?