3 dl havregryn
7,5 dl melk
3 dl yoghurt naturell
3 egg
3 ss olivenolje
2 ss sukker
1 ts vaniljesukker
1 ½ bakepulver
4 dl hvetemel
3 dl grovt hvetemel
- Rør sammen havregryn sammen med melk, yoghurt, olivenolje og egg.
- Bruk gjerne miksmaster.
- Tilsett så vaniljesukker, bakepulver og mel.
- La røren stå og svelle i kjøleskapet i 30 min, før du steker vaflene.
- Disse vaflene smaker veldig godt med brunost på!
Vil du gjøre det på "Hollywood-fruers" vis, putter man en ferdigstekt vaffel (1/2 plate) i blenderen.
Tilsett en håndfull spinatblader, 2 ts wheat grass, 2 dl appelsinjuice og en håndfull isbiter.
Kjør blenderen til du har en jevn "smoothie". Tilsett mer vann dersom du vil ha tynnere konsistens.
Voila! Så har man en ferdig "Breakfast-smoothie"!