Storbritannia Sjømannskirken i London

Vanlige åpningstider fra onsdag 3.1:
Ons/Wed - Lør/Sat: kl 12 - 15

Lørdager fra kl 12:
Lørdagsgrøt til gryta er tom. £5

Søn/Sun: Gudstjeneste/Service kl 11 - åpen til /open to kl 14.

Man/Mon - Tirs/Tues: lukket/closed

 

Stålrammen 3

Nå bygges det i London!

Kirken Forfra Av Morten 16X9

Gudstjenester i Sjømannskirken

Kirken i Esher utenfra med blomster

Gudstjenester i Esher i våren 2024

Eurovisionpod

Podcast

Fra desember 2022 har Sjømannskirken i London laget podcast!
Med jevne mellomrom vil det komme nye - som til kirkeårets ulike markeringer og om annet artig og interessant.

Hva skjer i kirken?

Dette gjør vi

Askeonsdag Askekors

Askeonsdag - 14.februar

Kirken Forfra Av Morten 16X9

Gudstjenester i Sjømannskirken

Kirken i Esher utenfra med blomster

Gudstjenester i Esher i våren 2024

Strikk & Snakk

Strikk & Snakk

Småbarnstreff Høsten 2023

Småbarnstreff

Hver onsdag kl 11

Lørdagsskolen Forside Des 23

Lørdagsskolen og Byggeklossen

Stålrammen 3

Nå bygges det i London!

Olavskoret Oktober 2023

Bli med i Olavskoret!

MILK - Logo

MILK - minilederkurs

Konfirmantkullet 2022 23

Konfirmantåret 2023/24

Bli med som konfirmant i Sjømannskirken!
Informasjon om og påmelding til konfirmasjonsåret 2023/24

Ung I London

Ung i LDN

Bryllup - Ingun And Ronnie Smaller 8 16X9

Bryllup i Sjømannskirken i London

Velkommen til bryllupsfest i en flott kirke, i en spennende by!

Selve dåpshandlingen

Dåp

Velkommen til dåp i Sjømannskirken i London!

Jordklode med mennesker

Vår Far - Herrens bønn

Ringeteamet - EMS i telefonen

Ringeteamet

Vil du vite mer eller ønsker du en telefon?

Ellen Marie ved Tower Bridge - med kurv på vei til besøk

Besøkstjeneste

Trenger du besøk?

Queen Elizabeth II Book

Dronning Elisabeth II og troen

Vis alle

Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt London sitt arbeid

kr
Les mer om skattefradrag i Norge her

20 egg
4 dl sukker/sugar
2,5 kg hvetemel/plain flour
4 liter h melk/milk
4 ss kardemomme/cardemomme 
4 ss bakepulver/baking powder
9 ts vaniljesukker/vanilla sugar
1 ss salt
500 gr smør/butter (smeltet/melted)

Pisk eggedosis
Tilsett vekselsvis mel med tilsetninger og melk
Til slutt tilsettes smeltet smør
Hvis røren blir for tykk eller vaflene for tunge/faste, tilsett vann(opp til 1/2 liter)

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info
Scroll down