Storbritannia Sjømannskirken i London

Ons/Wed - Lør/Sat: kl 12 - 15

Søn/Sun: Gudstjeneste/Service kl 11 - åpen til /open to kl 14

Man/Mon - Tirs/Tues: lukket/closed

NB! Lukket i Romjulen frem til onsdag 4.1.2023
      Ikke gudstjeneste søndag 1.1.2023

Hva skjer i kirken?

Dette gjør vi

Kirken Forfra Av Morten 16X9

Gudstjenester i Sjømannskirken

Hver søndag kl 11

Kirken i Esher utenfra med blomster

Gudstjenester i Esher i våren 2023

Ung I London

Ung i LDN

Olavskoret Cambridge Våren 2022

Bli med i Olavskoret!

Lørdagsskolen - Logo 2019

Lørdagsskolen og Byggeklossen

Småbarnstreff Mai 2021 16X9

Småbarnstreff

Hver onsdag kl 11

Voksne 30+

Elvelangs med Voksne 30+/-

Bryllup - Ingun And Ronnie Smaller 8 16X9

Bryllup i Sjømannskirken i London

Velkommen til bryllupsfest i en flott kirke, i en spennende by!

Selve dåpshandlingen

Dåp

Velkommen til dåp i Sjømannskirken i London!

Jordklode med mennesker

Vår Far - Herrens bønn

Ringeteamet - EMS i telefonen

Ringeteamet

Vil du vite mer eller ønsker du en telefon?

Konfirmasjonsdagen 2022

Konfirmantåret 2022/23

Bli med som konfirmant i Sjømannskirken!
Informasjon om og påmelding til konfirmasjonsåret 2022/23

Ellen Marie ved Tower Bridge - med kurv på vei til besøk

Besøkstjeneste

Trenger du besøk?

Queen Elizabeth II Book

Dronning Elisabeth II og troen

Forsidebilde - Sjømannskirken i London På Nett

Sjømannskirken i London på nett

Vis alle

Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt London sitt arbeid

kr
Les mer om skattefradrag i Norge her

20 egg
4 dl sukker/sugar
2,5 kg hvetemel/plain flour
4 liter h melk/milk
4 ss kardemomme/cardemomme 
4 ss bakepulver/baking powder
9 ts vaniljesukker/vanilla sugar
1 ss salt
500 gr smør/butter (smeltet/melted)

Pisk eggedosis
Tilsett vekselsvis mel med tilsetninger og melk
Til slutt tilsettes smeltet smør
Hvis røren blir for tykk eller vaflene for tunge/faste, tilsett vann(opp til 1/2 liter)

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info