Sveits Sjømannskirken i Sveits

Vi har ikke faste åpningstider, men er ofte på kontoret i kirken. Stikk gjerne innom om du er i nærheten eller avtal et møte per telefon eller email.

Vi er et kirkelig, kulturelt og sosialt møtested for nordmenn i Sveits og Nord-Italia, med base i Genève

Hva skjer i kirken?

Dette gjør vi

Innsettelsesgudstjeneste Dag Og Barbara

Gudstjenester

Dåpsmugge

Dåp

En flott begivenhet!

Konfirmantleiren I London 13

Konfirmasjon 2025

Vi tilbyr konfirmasjonopplegg for ungdom i Sveits og Italia

Bryllup Hilde Og Ole 3689

Bryllup

Vi tilbyr en litt annerledes ramme for bryllup!

Nodnummer Appen

Hjelp og beredskap

Vi er her for deg

Oppsøkende arbeid

Oppsøkende arbeid

Kjenner du noen som vil ha besøk?

Byvandring i Calvins fotspor

Byvandring

I Calvins fotspor.

Strikkecafé

Strikkecafé

Dette er kvelder for deg som liker håndarbeid.

Guttas Mat Og Prat

Guttas mat & prat

2024 Juni 2

Klubbkveld høst 2024

Høstens Første Treff I September

Ung i Sveits - Tacotirsdag høst 2024

2023 Høst 2

Småbarnstreff høst 2024

Turgjengen 2023

Turer

Vi arrangerer campingtur, skogstur, fjelltur og skitur

Frivillighet Julemarked Geneve

Bli frivillig medarbeider

Vaffel

Vaffellunsj

Vi kommer på besøk

Vis alle

Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt Sveits sitt arbeid

kr
E-post adresse for kvittering og videre kontakt (valgfritt)
Les mer om skattefradrag i Norge her. Feltet er valgfritt, men må fylles ut for skattefradrag.

Sveitsvafler

1 1/4 liter skummet kulturmelk
1 1/4 liter helmelk (helst «Heidi»-melk)
400 gram smeltet smør
500 gram sukker
1 1/4 kilo hvetemel
9 egg
3 teskjeer bakepulver
3 teskjeer vaniljesukker
2 teskjeer kardemomme
1 ts salt

Denne oppskriften gir ca 6 liter vaffelrøre.

 

Eplevafler
Vi har også laget en variant, nydelige eplevafler, om du vil prøve noe nytt!

4 egg
4 dl melk
2 dl creme fraiche/rømme/naturell yoghurt
4 ss sukker
1 ts natron
1 ts vaniljesukker
2 ts malt kanel
200 g smeltet smør
350 g hvetemel
2 grovt revne epler

Slik gjør du det:

    • Bland sammen alt, bortsett fra eplene, og rør til en jevn røre.
    • La røra svelle i ca 30 minutter. 
    • Skrell eplene og riv dem grovt og bland dem inn i røra.
    • Stek vaflene i et godt oppvarmet vaffeljern. Avkjøl på rist. 
    • Disse er gode med brunost, eplesyltetøy eller bare nystekte uten noe på.

 

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info