HJEM

Har du lyst til å bli bedre kjent med Sjømannskirkens virksomhet? I magasinet HJEM presenteres varme mennesker og gode historier fra vårt verdensomspennende arbeid.

Ønsker du abonnere på magasinet? Prisen for syv utgivelser er kun kr. 350 pr. år.

Send en e-post til hjem@sjomannskirken.noeller ring oss på telefon 55 55 22 52 for bestilling. Dersom du tegner personlig medlemskap i Sjømannskirken får du HJEM inkludert i medlemsavgiften.

Magasinet ble første gang utgitt i 1865 under navnet Bud & Hilsen.

Type: 20 20 0

På nett med studentene

Følg Hilde Sirnes gjennom tre dager i Øst-Europa der hun oppsøker studenter på deres hjemmebane.

Besøk fra utsiden

Bak disse nederlandske fengselsgjerdene soner 242 innsatte fra Norge sin straff.

Limet i livet

Sandgrøt, salmesang og manneklemmer. Velkommen til en lørdag i Sjømannskirken på Lanzarote.

Engasjement, tilhørighet og fellesskap

De legger ned timevis av ulønnet arbeid for Sjømannskirken i Torrevieja.

En kirke for natten

Sjømannskirken gir husly til noen av Londons hjemløse de kalde vintermånedene.

Jul i San Francisco

I San Francisco har det bare snødd én gang siden 1976 og det var for fem år siden. Men julestemning blir det likevel.

Den lange veien hjem

Øystein Braaten reiste verden rundt for å finne svar på livets store spørsmål. På et fjell i Peru tok letingen brått slutt.

Barnas kirke

Sjømannskirken i Berlin har mange små hjelpere i sving under gudstjenesten.

40-årsjubilant i Dubai

Den eventyrlige historien om Sjømannskirken i Dubai.

Barbesøk i Pattaya

Ikke alle nordmenn går i sjømannskirken, derfor kommer sjømannskirken til dem.

Antwerpen

Sjømannskirkens eldste kirke i drift har stengt, men Jesus ble med videre.

Nattevandrerne

Norsk ungdom møter fyll, dop og prostitusjon på Syden-ferie. Men også gratis drikkevann og omsorg.

New Orleans legges ned

Sjømannskirken i New Orleans har holdt sin siste jazzgudstjeneste.

I gamle og nye dager

Bli med på Sjømannskirkens historiske bryllupsreise de siste 50 årene.

De unges trygge Syden-klubb

På sjømannskirkens nattkafé på Gran Canaria har Ole Kristian Gruer fått nye venner – og tilbake troen på seg selv.

Ny vår for villakirken

Etter at prestefamilien med fire gutter i alderen åtte til seksten år flyttet inn i andre etasje, har stadig flere barnefamilier funnet veien til Sjømannskirken i Paris.

Bibel, Bieber og Big Ben

75 forventningsfulle Spania-konfirmanter inntok Sjømannskirken i London. Det ble en helg med minner for livet.

Fant troen under solen

– Der jeg tidligere kjente uro og rastløshet, har jeg nå fått trygghet og indre ro, sier Asbjørn Askjer. Han ble kristen i voksen alder.

Folkehøgskole

Det er en krevende oppgave å mestre en krisesituasjon langt hjemmefra. Folkehøgskolerektor Svein Harsten ba Sjømannskirken om hjelp til å øve på det han håper aldri skal skje.

Kirkebyggerne

I takknemlighet for at hun ikke døde for tre år siden, har Ellen og Per G. Braathen brukt seks millioner kroner på å bygge ny sjømannskirke på Mallorca.

Les på nett